SERVEIS
344
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-344,bridge-core-2.7.0,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1400,qode-theme-ver-25.5,qode-theme-bridge,qode-wpml-enabled,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive
 

SERVEIS

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Duis lobortis varius nisi non blandit. Aliquam et augue eu libero luctus sagittis. Integer vitae purus ultrices, lobortis libero ut, porttitor felis. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Duis lobortis varius nisi non blandit. Aliquam et augue eu libero luctus sagittis. Integer vitae purus ultrices, lobortis libero ut, porttitor felis. Praesent varius pharetra lorem gravida mattis.

CARTOGRAFIA I ANÀLISI SIG

Sistemes d’Informació Geogràfica

L’anàlisi territorial utilitzant sistemes d’informació geogràfica permet interpreta l’entorn per tal de facilitar la presa de decisions. Combinem el treball de camp amb la utilització de GPS i software específic per a generar productes cartogràfics.

 

Incorporem productes cartogràfics i eines SIG per a la elaboració d’estudis de subministrament de biomassa, gestió de finques forestals, plans de prevenció d’incendis, anàlisi de riscs, gestió de propietats i anàlisis de visibilitat entre d’altres aplicacions.

PLANS DE PREVENCIÓ D’INCENDIS

Plans de prevenció d’incendis (PPU I PPIF)

La llei 5/2003 de mesures de prevenció d’incendis estableix uns requeriments per a zones de prevenció en urbanitzades. Sovint el compliment d’aquest requeriments implica la necessitat de realitzar projectes per valorar l’execució de les mesures.

 

Amb els plans de prevenció d’incendis en urbanitzacions (PPU) oferim una eina als ajuntaments i òrgans gestors per tal de requerir als afectats i executar els treballs necessaris per a minimitzar els risc d’incendi en zones vulnerables com urbanitzacions i nuclis aïllats en contacte amb la massa boscosa i donar compliment tant a la llei 5/2003 com el decret 123/2005 de mesures de prevenció d’incendis forestals.